18 Temmuz 2008 Cuma

ABD ve AB'nin Cicisi mi?

AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat "AKP cici parti niye kapatılsın" demiş! Hiç "cici" tanımını bilmesek, Dengir'in bu sözüne nerdeyse içimiz ısınacak!

Türk milletine korkuluk olan, ABD, AB, Barzani, Talabani gibi güçlere "cici" olan AKP'nin bu şekilde millete sunulması bile traji-komik bir durumdur.

Ciciymiş! Neresi cici yada kim adına cicisiniz Dengir Mir Mehmet Fırat?

Cicinin birde birçok kelime manası var? AKP hangi manada cici, onu da tam izah etseydin,herşey daha net olurdu Sayın Dengir?

AKP'nin Türkiye adına iyi, hoş, güzel manada cici şeklinde anılmasına itirazım var ama bu millet gerçekleri görüp, AKP'den sandıkta hesap soracaksa, AKP'nin kapatılmasına bende karşıyım.

Yetimlerin, öksüzlerin ahı AKP'yi sandıkta felç etmelidir. En büyük arzum bu şekildedir. Hukuka saygı çerçevesinde, AKP hakkında çıkacak olan karara herkes saygı duymalıdır. Fakat millet kendi yetimlerinin, öksüzlerinin hakkını bunlardan teker teker sormalı ki, Türk siyasi hayatında ibretlik manzara oluşmalıdır.

Türk milletinin kimliğimle alay edenler, dinini sömürüp, Batı'nın kanlı ve sinsi emellerine hizmet edenler, milletin malını peşkeş çekip, yağmalayanlar millet iradesinden ders almalıdır.

Dengir Mir Mehmet Fırat'ın "cici partisi AKP" hukuka hesap verdiği gibi, millete de hesap vermelidir.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, bu kadar aciz, basiretsiz, devletin tüm kurumlarını bu kadar yıpratan başka bir iktidar görünmemiştir.

ABD ve AB'nin "cici partisi AKP" Türkiye için altı yıl külfet olmuştur. Ciciliğini Türk milleti dışında herkese göstermiştir.

Makyajını çok güzel yapıp, halkın duygu ve düşüncelerini hortum gibi sömürerek adeta siyasi kene gibi Türk milletinin iradesine yapışan AKP'nin ciciliği hiçbir zaman Türk milleti adına olmadığı şimdi daha da iyi anlaşılmıştır.

Yağmur yağmış, kaos ve kriz fırtınası çıkmış AKP'nin gerçek yüzü ortaya çıkmıştır.

Halka bu kadar hakaret eden, halkın malını yağmalayan ve halka her manada zulüm eden AKP cici partiyse, korku imparatorluğu kuran bu AKP kim?

AKP milletvekilleri, geçtiğimiz gün gerçekleşen grup toplantılarında yakalarına "Bırakın da çalışalım" yazılı rozetler takarak katılmışlar.

Bu haberi okuduğum haber sitesi altına da bir okuyucu "Ne de olsa memleketin satılmamış üç beş tane ekonomik değeri vardır. Onları satsınlar. Memleketin topraklarını yabancılara pazarlasınlar, ülkemizin sularını AB'ye peşkeş çeksinler, Kıbrıs'ı Rumlara, Kerkük'ü Barzani'ye versinler. İran'ı vurmak için ABD ile işbirliği yapsınlar. Yurt dışı gezilerinde sürekli ülkeyi başkalarına şikâyet etsinler. Tabi bu arada bir kaç gemi, villa, ihale yapsınlar. Ağzımızdan din eksik olmasın, ama öncelikle Akdamar'a kilise Hatay'a Sinagog yapsınlar. Bırakalım da adamlar işlerini yapsınlar. Bizimkiler de bunlara dindar diye oy versinler." Şeklinde yorum yapmış!

Dengir Mir Mehmet Fırat'ın "cici partisi AKP" şuurlu bir şekilde, toplumda yer edinen insanlar nazarında, böyle bir etiketi vardır.

Ne kadar cilalansa, ne kadar makyaj yapılsa da AKP'nin bu etiketten sıyrılması mümkün değildir. Bu etiket, AKP'yi siyasi ömrünün sonuna kadar takip edecektir.

AKP o kadar cici parti konumundadır ki, adeta Türkiye'nin her yanına "Dikkat AKP var" diye levha asılacak durumuna gelinmiştir.

Türkiye, AKP'nin kapatma davasının sonucu ile normalleşmelidir. Bu şekilde geçen her saniye, Türk milletine vurulmuş darbe olmaktadır. AKP kapatılmasa da, millet iradesi "ciciliğin" tarifini AKP'nin anlayacağı dilden göstermelidir.

"Ben milletin savcısıyım" diyen Recep Tayyip Erdoğan'a, gerçek savcılığın Türk milletinin menfaatlerinden yana olmak olduğunu, bu millet göstermelidir.

Recep Tayyip Erdoğan, bir an önce ABD, AB adına yaptığı avukatlığı ve milletin gerçek meseleleri karşısında AKP savcılığı yapmayı bırakmalıdır.

AKP, ne zaman Türk milletinin haklarını savunmaya başlarsa, işte o gün cici olabilir! Fakat bu mümkün mü Sayın Dengir?

Kuruluş felsefeniz, kadronuzun yapısı ve zihniyeti buna müsaade eder mi? ABD ve AB'nin cicisi olmak size daha çok yakışıyor bizce Duruşunuzu hiç bozmayın! Durmak yok, yola devam!

Yıldıray ÇİÇEK/Ortadoğu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder