19 Aralık 2012 Çarşamba

Anlatılsa, Oy Verir mi?


AKP'ye oy vereceklere, AKP'nin Iraklı müslümanların katline yardımcı olacak kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

Hıristiyanların aynısını yapmasına izin vermediği halde, hıristiyanların radyo ve TV kurmalarına izin verecek kadar AKP'nin müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP'nin, hiçbir ulusal ve uluslararası dayanağı bulunmadığı halde, hıristiyan patrikhanenin kendisini ekümenik olarak tanıtmasına göz yumacak kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP'nin, kanımızla canımızla koruduğumuz topraklarımızı, hıristiyanlara mülküyle satacak kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP'nin, Cumhuriyet vatandaşlarının vergileriyle yapılmış kurumları, hıristiyanlara pazarlayıp satacak kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP'nin, hıristiyanların Büyükada'da ruhban okulu açılması için çabalara göz yumacak kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

Başbakanı aynı zamanda hıristiyanların Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş başkanı olacak kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP'nin, seçimde müslüman ülkeler dururken, hıristiyan ABD, Avrupa Birliği ülkeleri, Yunanistan, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti ve Rusya tarafından desteklenecek kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP'nin, kendi belediyelerinin ve kendi yandaşlarının şirketlerinin borçlarını, daha tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyecek kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP'nin okullarda okutulan din kitaplarındaki islami bilgileri değiştirecek kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

Danışmanının, "başbakanı süpürmeyin" diyerek, hıristiyanlardan destek isteyecek kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP, evin giriş katında izinle kahvehane açılabilirken, hıristiyanların izinsiz kilise yapılmasına olanak tanıyan yasayı çıkartacak kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP, partilere verilen seçim propaganda parasından aslan payını almışken, devletin olanaklarını kullanıp, yetim çocukların haklarını yiyecek kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?

AKP'nin, kalleşçe bombalanan canlarımız katledilirken, hristiyanların sözüne ve isteğine uyarak sınır ötesi operasyon düzenlemeyecek kadar müslüman (!) olduğu anlatılsa, gene oy verir mi?


(Anonim)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder