8 Ağustos 2008 Cuma

Erciyes'te Bombalar Patlayacaktı

Geçtiğimiz günlerde Erciyes Kurultayı iptal edilmiş, MHP ve Genel Başkanımız Sayın Bahçeli'ye muhalif olanlar hemen bunun üzerinden pay çıkarmaya çalışmışlardı. Sayın başkanın haklılığı ortaya son olaylarla çıkmış bulunuyor.
Etikhaber sitesindeki "PKK militanlarından ülkücülere hain pusu!" başlıklı haber bunu gözler önüne sermek için en iyi örnek olsa gerek:

Bahçeli, büyük tartışmalara ve tepkilere yol açan iptal kararını eleştirenlere, "Güngören'e baksınlar" sözleriyle yanıt verdi.

Bahçeli, bu konuda Ortadoğu Gazetesi Yazarı ve Ankara Temsilcisi Orhan Karataş'a, "Kaos ortamının hain emelleri olanların işlerini kolaylaştırdığını" belirterek, şunları söyledi:

"Bu tür toplantılar her türlü provokasyonlara açık toplantılar. Bu provokasyonlar çok çeşitli olabilir. Aldığımız duyumlar var. Bunların bir kısmı doğru çıkmıştır. Güngören'in niçin seçildiğini iyi anlamak gerekiyor. En küçük bir kıvılcımın, ne tür sonuçlar doğuracağını önceden kestiremezsiniz. Geçmişte yaşadıklarımızı unutmadık. Kurultayın yapılmamasını eleştirenlerin, bunun üzerinden siyaset yapmaya çalışanların gerçek niyetlerini çok iyi biliyoruz. Bu oyunlara gelmeyeceğiz. Erciyes'in niye iptal edildiğini soranlar, dönsün Güngören'e baksınlar. "


Aynı şahısları şimdi de görmek, dinlemek isteriz...

2 yorum:

  1. ülkülüçülük canınyla kanıyla vatanını miletini. bayragini korumaktır bu vesıle altında yasayıp olen herkes sehıttır

    YanıtlaSil