24 Ocak 2008 Perşembe

Ey Türk Uyan!

Ey Türk! Uyan! Uyumak zamanı değildir. Artık bu durumda, gaflet ve dalaletten bahsetmeye gerek yok. Basının hali malum. Ülkende köşe başları Türk’e ait her ne var ise küçümseyen, hor gören soy özürlüler tarafından işgal edilmiştir. Sen hala uyuyorsun.

Ey Türk; titre ve kendine dön. Önce kendin uyan. Sonra, çevrendeki uyuyanları uyandır. Uyananlar, birleşin. El birliği, iş birliği yapın. Teşkilatlanın. Ya da mevcut teşkilatlar içinde size uygun olanlara katılın. Gün, bugündür. Yarın çok geç olacaktır. Geç olmadan uyan ve vatanını, bayrağını, namusunu koru. Uyan ve dosta düşmana göster ki, bu ülke sahipsiz değildir. Yüce Türk milleti tıpkı atalarının yaptığı gibi, ülkesini ve bayrağını koruma ve kollamaya, bunun için gerekirse kanının son damlasını akıtmaya hazırdır, yeminlidir.

Türkiye Türklerindir ve öyle kalacaktır. Her şey Türk için, Türk’e göre ve Türk tarafından olacaktır. Kimse sabrımızı yanlış yorumlayıp yanlış hesaplar peşinde gitmeye kalkmasın. 1937 ilkbaharında Atatürk�ün emriyle Dersim'e doğru kalkan uçaklar, bir sonraki uçuş için hazır vaziyette beklemektedir. Yemin olsun ki; Türk'e kefen biçenlerin korkunç sonu bir kez daha tarihe altın harflerle kazınacaktır.

Varlığımız, Türk Varlığı’na armağan olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder