13 Şubat 2008 Çarşamba

BİZ BÜYÜRKEN KÜÇÜLENLER

Ülküdasim,
Türk milliyetçileri sagin-solun densizlikleriyle oyalanmak yerine, Türk milletini ötelere güçlü ve zengin bir sekilde tasima gayretindedir. Siyaset, Türk milliyetçiliginde mukaddes ülküyü gerçeklestirmek için bir vasitadir. Böyle oldugu için sokak politikacilarinin ucuz ve seviyesiz laklaklarina karsilik Türkün gelecegini ilgilendiren meselelere çözüm üretir Türk milliyetçileri...Neylersin ki, zaman zaman bizi nihaî hedefe götüren aracimizdan inip yoldaki haseratla ugrasmak zorunda kaliyoruz.

Cenab-i Allah'in yüz ve huy güzelliginin en mükemmel örnegi olarak yarattigi Türk'ün içinden, sayisi az da olsa "hilkat garibeleri" çikabiliyor.Bu tuhaf yaratiklar, hiçbir ilmî ve Íslâmî delile dayanmadan Türk olmanin, Türklügüyle iftihar etmenin ve Türklük için çalismanin karsisina çikarlar... Hem de Íslâm adina!Hristiyan-Bati dünyasinin yüzlerce sene süren Türkiye'yi Türk mezarligi yapma ve Anadolu'da Bizans'i diriltme rüyasinin yerli usagi olan bu güruhun ruh yapisini bilirsin: Müslümanligi kendi tekellerine alarak, Íslâmin bütün gönüllerde ve müesseselerde hakim olmasini önlemek; milleti evmeyi kökten reddederek, millî düsmanlarimizin bünyemizde meydana getirdigi tahribati hizlandirmak bunlarin temel iki vasfidir.

Seçime "Müslümanlarin sayimini yapmak için" giren bu hilkat garibeleri seçim kazandiklari bölgede belediye baskanlari ve oy verenleri "Bedr'in aslanlarina" benzetirler... Ortak paydalari devlet düsmanligi oldugu için bölücülerle, köünistlerle, itikat sapiklariyla isbirligi yapmaktan çekinmezler...

Ermeni taseronlari kuruluslarina gögüs gererken sehit olan polisimiz, askerimiz için parmaklarini oynatmazken, güvenlik güçlerimizin moralini bozacak, eskiyaya güç verecek iftiralari meydanlarda haykirirlar..Bütün bunlari daha dehsetli misalleriyle biliyorsun ülküdasim! Bugüne kadar, "din kardeslerimizdir" diyerek her türlü çirkinliklerini görmezlikten geldigimiz bu güruha karsi elbette bundan sonra da ayni anlayisla davranacagiz. Bizi tahrik etseler de, kendi mensuplarini bir arada tutabilmek için bize satassalar da tavrimiz degismiyecek.. Ancaak!

Ancak bunlarin gerçek yüzünü insanimiza gösterecegiz. Bunu yaparken asla hak ölçüsünden ayrilmiyacagiz; onlarin bize karsi kullandigi iftira silahiyla degil, Íslâmin emrettigi sekilde dogunun ortaya çikmasi için çalisacagiz.Öncelikle, Türküm demenin Íslâma ters oldugu yalaniyla kandirtiklari kardeslerimize millet için çalismanin suç olmadigini, milliyetçiligin yüce dinimizce yasaklanmadigini; Türk milliyetçiliginin, milletin maddî ve manevî kalkinmasinda itici güç oldugunu, Íslâmdan kaynaklandigini anlatacagiz. Ruhu oksayan birkaç sloganin cazibesine kapilip bu millet kaçaklarinin pesine düsen vatandasimizi, bu hilkat garibelerinin söz ve fiilerinden deliller getirerek uyandiracagiz.

Sevgili kardesim,

Arap Birligi'ni kurmak için olusturulan teskilatlara tebessüm eden bu elma yanaklilarin, "Türk Birligi"nden ne derece rahatsiz oldugunu bilirsin Türk'e sövdükçe cennete yaklastigini zanneden bu soy özürlüler, Milliyetçi Hareket güç kazandikça öfke sarasina tutuluyor.Vatandasimiz, her türlü yolsuzlugu bizim önliyecegimize; mezhep ve bölge ayrimi yapmadan bütün insanimizi kucakliyacagimiza; Türk Devletini yüceltecegimize; iktidar oldugumuzda kimseyi aç ve açik birakmiyacagimiza; Türkiye'yi tarimda ve sanayide modern aletlerle donatacagimiza; dis politikadan isçi-memur meselelerine varincaya kadar ne türde aksaklik varsa hepsini bizim düzeltecegimize kanaat getirerek Milliyetçi Hareketin saflarina katildikça bahsettigim "tatli su mücahitleri" haset atesiyle kivraniyorlar.

Evet ülküdasim, bütün engellemelere ve aleyhimize yapilan propagandalara ragmen Türk Milliyetçiligi davasi Türkiye'nin devlet sistemi olmak üzeredir.Bundan sonrasi bize düsüyor! Liderimizin ve teskilatimizin emrinde çalisarak, Türk-Íslâm kivilcimini bütün insanlarimizin yüregine ve beynine tasiyalim...
Görecegiz ki, tarihinden, atalarindan, kültüründen habersiz olan otlar kuruyacak; Türk'ün ulu çinari bir kat daha güçlenecektir.

Cebab-i Hak yar ve yardimcin olsun...
Allah'a emanet ol!..

(Ülkücüye Mektuplar)

1 yorum:

  1. Evet, biz büyüdükçe küçülecekler.. Çünkü Bizim davamız Hak davası..

    YanıtlaSil